Állati

A jéghideg folyóba ugrott kutyája után egy férfi Oroszországban

Szentpéterváron sétált kutyájával múlt vasárnap egy házaspár a Grostkin hídon, mikor a kutyájuk megcsúszott, és beleesett a Fotanka folyóba.

2018.11.02 15:50ma.hu

A kutya tulajdonosának férje, az orosz Alexander Vetrov habozás nélkül beugrott a jéghideg vízbe, hogy megmentse a kis családi kedvencet. Annak ellenére, hogy az orosz városban mindössze 4 fok volt aznap a hőmérséklet - írta az EuroNews.

"Oda tudtam úszni a kiskutyához, akit már lejjebb sodort az ár" - mesélte a férfi a VK nevű orosz közösségi oldalon írt bejegyzésében.

"De a jeges víz, minden erőt kivett a testemből, és ha nem jött volna az az ismeretlen férfi, aki utánunk ugrott a vízbe, és kisegítette a kutyát, majd engem, akkor talán szomorú vége lett volna történetnek" - tette hozzá a férfi.

Vetrov és felesége segítséget kértek a közösségi oldalon, hogy "megtalálják a zöld sapkás hőst", és sikerült is nekik. Hálából meghívták egy teázásra.

A Bulochka (péksütemény, buci) névre hallgató kutya pedig kapott egy pizzaszeletet, ezzel ünnepelték meg, hogy épp bőrrel megúszta a vizes kalandot.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.