Oktatás

Érettségi - Befejeződtek az írásbelik

Befejeződtek október-novemberi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a 9 vizsganapon 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.

2018.10.30 18:45MTI

Az Oktatási Hivatal kedden az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az írásbeli vizsgák előkészítéséhez 31 930 feladatlapot és CD-t juttattak el biztonsági csomagolásban a 166 helyszínre. A folyamat a hivatali munkatársak, a szállítmányozók, a járási hivatali dolgozók és az intézményvezetők pontos munkájának, illetve a többlépcsős ellenőrzési rendszernek köszönhetően zökkenőmentes volt - írták.

Az írásbelik feladatlapjai és a hozzájuk tartozó javítási-értékelési útmutatók az előzetes ütemezésnek megfelelően folyamatosan kerültek fel az OH honlapjára, ahol október 30-án délután két órától már mind a 250 vizsgaanyag elérhető.

Az idei őszi érettségi november 8-12. között 46 helyszínen, 403 tantárgyi bizottság előtt, több mint 4 ezer emelt szintű szóbeli vizsgával folytatódik. A középszintű szóbeli érettségiket november 19. és 23. között tartják.

Az őszi érettségi vizsgaidőszakban rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló és javító vizsgára lehetett jelentkezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.