ÉLetmentők

Újraélesztettek egy embert, aztán mentek a boltba vásárolni

A beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, a két hős pedig gratulációk gyűrűjében folytatta tovább a heti bevásárlást!

2018.10.29 17:40ma.hu

Hétvégi bevásárlás közben omlott össze a keringése annak a 65 év körüli férfinek, akihez a gyulai eset kocsit riasztották szombaton. Szerencsére egy szabadnapos rendőr és egy szintén szabadnapos mentő- gépkocsivezető is az üzletben vásárolt, akik azonnal a férfi segítségére siettek. Miután kiderült, hogy a beteg nem vesz levegőt azonnal megkezdték a beteg újraélesztését. A két szakember közel 30 éve ismerik egymást így összehangolva, egymást váltva végezték a mellkasi nyomásokat a mentő kiérkezéséig. Bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, ami végül az időben megkezdett mellkasi nyomások hatására sikerre vezetett. A beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, a két hős pedig gratulációk gyűrűjében folytatta tovább a heti bevásárlást! - írta a Facebookon az Országos Mentőszolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.