Közlekedés

Még a 'kiscsigákat' sem tudja lehagyni a mátészalkai vonat - videó

Az idő közben megszületett csigagyerekek is megmutatták magukat Nyírmihálydi és Nyíradony állomások között.

2018.10.27 11:03ma.hu

Lassan három hónapja annak, hogy a MátészalkaLeaks csigajelmezes aktivistája versenyre kelt a Mátészalka és Debrecen között közlekedő személyvonattal Nyírmihálydi és Nyíradony állomások között egy kétszáz méteres szakaszon, ahol 20 km/óra a megengedett legnagyobb sebesség.

A blog szerint a vasúttársaságnak a csaknem három hónap sem volt elegendő arra, hogy ezt a kétszáz méteres szakaszt magasabb sebességre alkalmassá tegye, sőt a helyzet tovább romlott a Mátészalka-Debrecen vasútvonal 78 kilométerén, hiszen napjainkban már 48 sebességkorlátozás van érvényben a vasútvonalon.

Mivel a vasútvonal állapota egyre aggasztóbb, és a teljes felújításról még nincs hivatalos információ, ezért az idő közben megszületett csigagyerekek is megmutatták magukat Nyírmihálydi és Nyíradony állomások között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.