Ünnep

Október 23. - A hadtörténeti múzeum egész nap ingyenes programokkal várja a látogatókat

Ingyenes tárlatvezetésekkel, kézműves foglalkozással és kiállított haditechnikai eszközökkel várja a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum október 23-án a látogatókat.

2018.10.21 19:53MTI

A nemzeti ünnep alkalmából a Hadtörténeti múzeum egész napos programot kínál a családok számára. A nyitvatartási idő alatt - 9.00 és 17.00 óra között - az összes kiállítás ingyenesen lesz megtekinthető.

Emellett 11.00 és 15.00 órától tárlatvezetéssel lehet megtekinteni az "...és legördült a Vasfüggöny - Magyarország katonai története 1948-1968" című állandó kiállítást. Az ünnep alkalmából a látogatók fegyverbemutatókon vehetnek részt a Fegyvertárban.

Mindemellett egy T-34/85 közepes harckocsi, egy 1942M (ZISZ-3) 76 mm páncéltörő ágyú és egy 1943M 120 mm aknavető is megtekinthető lesz a Kapisztrán téren, illetve a múzeum díszudvarán.

A programról részletek megtekinthetők az intézmény honlapján (www.militaria.hu), valamint a Facebook-oldalán >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.