Baleset

Itt tart a törött gerincű motoros ügye, akire korhadt faág szakadt - videó

Egymásra mutogatnak a felelősök.

2018.10.20 19:33ma.hu

Erős fájdalmakkal küzd, és alig tud mozogni az a motoros, akire egy korhadt fa ága zuhant még nyáron. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Most barátnője gondozza, egyedül alig tudja ellátni magát. Csaknem három hónappal a baleset után még mindig nem derült ki: kit terhel a felelősség. A XIII. Kerületi Önkormányzat és a FŐKERT egymásra mutogat.

A férfi épp hazafelé tartott, mikor megtörtént a baleset. "Az utolsó emlékem, hogy egy reccsenést hallok, majd lombokat látok magam előtt. A következő kép, hogy a mentők szólnak: ne mozogjak, majd számolni kezdenek és átraknak egy ágyra. Iszonyatos fájdalmat éreztem" - írta meg a ma.hu is az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.