Névmás

Az ügyészséghez fordul a Fidesz Demeter Márta ügye miatt

"Nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával."

2018.10.20 15:09MTI

A Fidesz parlamenti frakciója az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyűlési képviselő ügye miatt.

A nagyobbik kormánypárt pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a frakció megvizsgálta az LMP-s Demeter Márta ügyét, amelyben "nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával".

A frakció álláspontja szerint ezért több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet.

Demeter Márta egy Benkő Tibor honvédelmi miniszterhez beadott írásbeli kérdésében azt írta, iratbetekintése során kiderült, hogy a honvédség Airbus A319-esén kiképzőrepülés keretében utazott Orbán Flóra, Orbán Viktor miniszterelnök lánya Páfoszról.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ ezzel szemben közölte: a megnevezett lány nem a kormányfő, hanem a Cipruson szolgáló egyik magyar katona gyereke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.