Hajléktalanság

Razzia a Móriczon - újabb hajéktalan embert vitt el a rendőrség

27 évet dolgozott, a környék lakói szerint soha semmi probléma nem volt vele, mégis fogdába zárják. A szegénység nem bűn!

2018.10.19 17:11ma.hu

Péntek délután, nem sokkal azután, hogy lefolyt az első két budapesti hajléktalannak a bírósági tárgyalása, egy harmadik őrizetbe vett férfit is bevittek a Fővárosi Törvényszék épületébe. A képek szerint három maszkot és gumikesztyűt viselő rendőrre volt szükség az idős férfi Gyorskocsi utcába szállításához.

Az új hajléktalantövény értelmében az életvitelszerűen az utcán tartózkodó embereket a rendőrség három alkalommal figyelmezteti, negyedszerre viszont szabálysértési eljárást kell ellenük indítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.