Otthonteremtés

Lakástakarékokat kínál egy KDNP-s politikus

A last minute időpontokat azonnal elkapkodták.

2018.10.16 16:27ma.hu

Grób Gábor, baranyai KDNP egyik területi szervezője és a pécsi városi közgyűlési KDNP-s képviselője last minute lakástakarék-szerződéseket kínál azoknak, akiket negatívan érint a Fidesz-KDNP szabályozása. Ez azt jelenti, hogy innentől az állam nem tesz minden 100 forint után 30 forintot a lekötésekhez, ami a megtakarítási konstrukció legnagyobb vonzereje. Helyette inkább a CSOK-ba forgatják be az erre szánt pénzt. Ha a köztársasági elnök még kedden aláírja, akár szerdán is hatályba is léphet a törvény.

A KDNP országos elnökségének tagja azt írta közösségi oldalán hétfő délután a Pécsi Stop szerint, hogy: "aki kötne még Lakástakarék szerződest, ma este + holnap de. (utoljára) nálam még megteheti!"

Három órával később ismét felhívta a figyelmet a közösségi oldalon arra, hogy hamarosan lejár a határidő. A portál szerint Grób Gábor kedd késő délelőtt már rettenetesen be volt táblázva, már csak az ismerősöket tudta fogadni.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.