Fake

Cáfolja a kormány Orbán lányának az utaztatását

"Aljas rágalom."

2018.10.16 15:49ma.hu

Hogy lehet, hogy kiképzőrepülés keretében utaztatták haza a miniszterelnök lányát Ciprusról?- kérdezi Demeter Márta LMP-s képviselő egy iratbetekintés után a honvédelmi minisztertől. A kormány cáfolja a hírt, fake news-nak nevezték az újság állítását - írta az atv.hu.

„A kecskeméti repülőbázison tett iratbetekintésem során kiderült, hogy a Honvédség által vett egyik Airbus A-319-es repülőgéppel kiképzőrepülés keretében utazott szeptember elején Orbán Flóra” – állítja Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője egy kedden beadott írásbeli kérdésében.

Demeter a honvédelmi minisztert, Benkő Tibort kérdezte az azonnali.hu szerint, hogy miért szállíthatta a miniszterelnök lányát a ciprusi Pafoszról Budapestre a honvédségi gép, ki adott erre utasítást és hogyan engedélyezhették az egészet.

A cikk megjelenését követően a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményt adott ki, melyben azt írták, hogy „a ma megjelent hír egy újabb fake news, hírlapi kacsa, aljas rágalom”.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.