Dráma

Felüljáróról ugrott egy férfi, a rendőrök gyorsan aláálltak az autóval

Készenléti rendőrök járőröztek október 12-én, pénteken reggel Budapesten X. kerületében, amikor a Kerepesi út és a Pongrác út kereszteződéséhez érve egy zavart embert vettek észre.

2018.10.14 11:08ma.hu

Készenléti rendőrök járőröztek október 12-én, pénteken reggel Budapesten X. kerületében, amikor a Kerepesi út és a Pongrác út kereszteződéséhez érve egy zavart embert vettek észre. A 31 éves férfi a vasúti felüljáró szélén állt, láthatóan bódult állapotban, írja a rendőrség.

A rendőrök gyorsan a vasúti felüljáró alá álltak a szolgálati autóval, hogy a leugrani szándékozó minél kisebb sérüléssel megússza a körülbelül hat méteres zuhanást. A férfi nem reagált a rendőrök szavaira és fejjel ráesett az autóra, majd az úttestre.

A három járőr a mentők hívásával egy időben felmérte a férfi állapotát, görcsös rohama miatt stabil oldalfekvésbe helyezték, erősen vérző csuklójára nyomókötést tettek. A mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Az index.hu arra járó olvasója videót is küldött az esetről.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.