Ügyészség

Brutálisan megvertek egy buszsofőrt Solymáron

A férfinak eltört az orra.

2018.10.12 07:28ma.hu

A Budakörnyéki Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két fiatalkorúval szemben, akik a helyi buszjárat vezetőjét bántalmazták.

A fiatalkorúak nyáron, Solymáron, a Terstyánszky utcai buszmegállóból éppen induló busz vezetőjének jelezték, hogy fel akarnak szállni. A buszvezető, a bűnügy sértettje kinyitotta az első ajtót. A két fiú azonban nem szállt fel a buszra, viszont nem engedték a sofőrnek, hogy becsukja az ajtót, azt kitámasztották, emiatt szóváltásba kerültek a buszvezetővel. Végül felszálltak ugyan a buszra, de eközben az egyik fiatal trágárul ordítozott a sértettel, és veréssel fenyegette, a társa pedig fenyegetően ütésre emelte az öklét. A buszvezető az ordítozó vádlottat a mellkasánál eltolta magától, miközben felszólította, hogy szálljon le. Ekkor a másik fiatal a sértettet ököllel úgy arcon ütötte, hogy annak eltört az orrcsontja és vérzett az orra.

A bántalmazás után a két fiatalember leszállt a buszról, de továbbra is dörömböltek a busz már becsukott ajtaján, és fenyegetőztek.

A fiatalkorú elkövetőkkel szemben a Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt. Bűnösségükről a Budakörnyéki Járásbíróság fog dönteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.