Durva

A kisgyereket elvitte, az anyát meg otthagyta a HÉV

A nő visszafordult, hogy feltegye másik gyermekét is szerelvényre, de az ajtó közben bezárult...

2018.10.10 07:39ma.hu

Két gyermekével próbált felszállni egy nő Pannóniatelep megállónál, a Budapest felé tartó szerelvényre. Először feltette kisfiát, majd visszafordult, hogy másfél éves kislányát és a babakocsit is feltegye. Eközben viszont megszólalt az ajtózáró csengó, becsukódott az ajtó és a szerelvény elrobogott. Az esetről egy szemtanú számolt be egy Facebook-csoportban.

A Hvg.hu azt írja, ezután telefonáltak a szentendrei forgalmi irodába, kérve, hogy szedjék le a vonatról a kisfiút és várják meg az anyukát és a testvérét, aki a következő szerelvénnyel megy utánuk.

A lap megkeresésére a MÁV-HÉV Zrt. elismerte, hogy megtörtént az eset, mint írták, sajnálják a történteket és elnézést kérnek a családtól. Az eddigi információk szerint a vezető nem látta, hogy lenne még felszálló utas, ezért csukta be az ajtót. A munkatársak azonnal a gyermek segítségére siettek, és vigyáztak rá, amíg az édesanya megérkezett. Az esetet vizsgálják..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.