Riadalom

Füst okozott riadalmat a Margit hídnál - videó

Azt hitték, tűz van.

2018.10.09 08:38ma.hu
hirdetés

Úgy tűnt tűz van a Margit híd pesti hídfőjénél ezért értesítették a tűzoltókat akik megállapították: a felszálló füst gőz, melyet egy eltört melegvíz-csőből kifolyó víz okozott - adta hírül az Atv.hu.

Itt a portál helyszíni felvétele.

A FŐTÁV közleménye

Nem a FŐTÁV Zrt. üzemeltetetéséhez tartozó vezetékből szivárog a melegvíz a Margit híd pesti hídfője alatt. A FŐTÁV Zrt.-nek nincs a híd alatt futó távhővezetéke. Az észlelt szivárgás egy önálló vezetéken látható, a fűtési és melegvíz szolgáltatást nyújtó távhővezetékek azonban mindig párban futnak, az előre, illetve visszakeringés miatt. A FŐTÁV Zrt. munkatársai a helyszínen is megvizsgálták a szivárgó vezetéket és a helyszíni szemle is megerősítette, hogy a kérdéses vezeték nem a FŐTÁV üzemeltetésében van, attól legközelebb ugyanis csak a Pozsonyi úton található távhővezeték.

A FŐTÁV Zrt. egyébként folyamatosan vizsgálja és monitorozza a mintegy 1000 kilométeres vezetékhálózatát és a szükséges javításokat a fűtési szezonon kívül, a nyári karbantartási időszakban végzi el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.