Kemény

Fluor Tomi péniszt rajzolt a török elnök fejére

Erdogan Magyarországra látogat.

2018.10.07 16:33ma.hu

Kemény véleményt fogalmazott meg a Magyarországra látogató török elnökről Fluor Tomi, a Wellhello énekese. Twitter-oldalán sz.rdarabnak nevezte Erdogant, és azt is írta, "igazán kieshetne véletlen egy ablakon".

Instagram-oldalán még ennél is tovább ment a fiatal énekes, péniszt rajzolt a török elnök fejére.

Forrás: Fluor Tomi Instagram


A zenész a 24.hu-nak elmondta, abszurdnak tartja, hogy egy ilyen embert fogadnak Magyarországon, és nem tart semmilyen következménytől.

"Nem gondolom, hogy jópofizni kellene diktátorokkal, vagy hogy bármiféle keresnivalója lenne egy ilyen f.szkalap diktátornak Magyarországon. Addig jó, amíg rárajzolhatom a f.szt a fejére. Nem hiszem, hogy ennek bármiféle következménye lenne, mert tudtommal nem tartunk itt. Meg lennék lepve, ha következménye lenne, vagy ha a vezetés egy ilyen helyzetben Erdogan mellé állna" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.