Büntetés-végrehajtás

Új börtön épül Kiskunhalason

A bevándorlási és menekültügyi hivatal kiskunhalasi őrzött befogadó helyét építik át, így alakítják ki az új intézményt.

2018.10.04 23:30MTI

Új börtön épül Kiskunhalason, amely 470 fő befogadására lesz alkalmas - mondta Farsang Tamás ezredes, a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és Rehabilitációs Központ igazgatója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Az igazgató elmondta, a bevándorlási és menekültügyi hivatal kiskunhalasi őrzött befogadó helyét építik át, így alakítják ki az új intézményt.

Az új börtön kivitelezése a napokban kezdődött és várhatóan 2019 januárjában adhatják át, ezután érkezhetnek a rabok - fűzte hozzá.

Az ezredes szólt arról is, az új intézet személyi állományának toborzására elindítanak egy kampányt, s elsősorban Kiskunhalasra, illetve annak környékére koncentrálnak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.