Baleset

Brit arisztokrata családból származott a férfi, aki lezuhant a Lánchídról

Hősködni akart, tragédia lett a vége.

2018.09.28 10:03ma.hu

Szeptember elején a Dunába zuhant egy férfi a Lánchídról. A brit turista holttestét 11 nappal később találták meg. A Daily Mail cikke szerint a 48 éves férfi a brit arisztokrata családból származó William Sinclair volt.

Sinclair nagyapja, Sir Archibald Sinclair az I. világháborúban együtt szolgált Winston Churchill-lel, majd politikai pályára lépett, és amikor Churchill hatalomra került, helyet kapott a kabinetében. Emellett Nagy-Britannia egyik legnagyobb földbirtokosaként volt ismert - írja a lap.

William Sinclair a Bristoli Egyetemre járt, ám nem fejezte be tanulmányait. Híres emberek köreiben mozgott. Hedonista életmódjáról volt közismert, sokat ivott és drogozott.

A Lánchídon történtekkel kapcsolatban egyik ismerőse azt mondta, a férfi hősködni akart, ám nem sült el jól a mutatvány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.