Erőszak

Kegyetlenül agyonvertek és felgyújtottak egy embert a Jászai Mari téren

Többen látták az esetet a hétvégén, így a négy tettest a rendőrök nem sokkal később el is fogták.

2018.09.24 14:21ma.hu

Négy ember olyan súlyosan bántalmazott a Jászai Mari téren a hétvégén egy férfit, hogy belehalt a sérüléseibe – írja honlapján a rendőrség.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi szombat este Budapest XIII. kerületében, a Jászai Mari téren található parkos területen egy 49 éves férfit bántalmazott, majd egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját.

A bűncselekményt több szemtanú is látta, ők értesítették a rendőröket, akik a sértetthez mentőt hívtak.

A rendőrök nem sokkal később a Jászai Mari téri aluljáróban fogták el a négy férfit, de a sértett a támadás során elszenvedett sérüléseibe belehalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A 29 éves N. Károlyt őrizetbe vétele mellett különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt, míg negyedik társukat, a 42 éves K. Jánost szintén őrizetbe vétele mellett halált okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók előterjesztést tettek a két férfi letartóztatásának indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.