Állati jó ötlet

Menhelyes kutyáknak is lehet ételt rendelni

Desszert helyett napi jótett.

2018.09.20 18:12ma.hu

Hatszáz forinttól tízezer forintig lehet jobbá tenni a menhelyi kutyák napját az ételrendelő oldalon - írta a Forbes.

A Netpincér a Vigyél Haza Alapítvánnyal összefogva indította el a virtuális éttermet, ahol különböző összegekkel lehet támogatni az alapítványnál jobb sorsra várakozó kutyákat. A rendelési összeg egy átlagos desszert árától (600 forint) indul, a legdrágább rendelés 9900 forint.

Azt a rendeléskor is kiemelik, hogy felsorolt ételek nem kerülnek kiszállításra, hanem az összeget a Netpincér levonások nélkül továbbítja az alapítványnak.

Az ételrendelés és a jótékonykodás összekapcsolása nem ismeretlen itthon, korábban már írtunk az egyetemisták által indított Fairfood-ról, ahol a rendelés összegének 20 százalékát jótékony célra fordítják.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.