Tragédia

Orvosi hiba miatt halhatott meg a 17 éves birkózó - videó

A rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle.

2018.09.16 19:02ma.hu

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.