Rendezvény

A középfutamokkal és a döntőkkel folytatódik a Nemzeti Vágta

A különböző versenyszámok középfutamaival, lovas bemutatókkal, valamint a döntőkkel folytatódik ma a 11. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén, a Millenniumi emlékmű körül felépített speciális versenypályán.

2018.09.16 11:06Mti

Vasárnap megrendezik a középfutamokat, majd a nemzetközi futam elődöntőit és a kocsitoló verseny és a magasugrató verseny döntőjét. Az Európai Mobilitási Hét Nemzetközi Futamon idén Csehország, Törökország, Szlovénia, Mongólia, Szerbia, Románia, Kína, Ausztria, Szlovákia, Suriname és az Egyesült Királyság lovasával máéri össze magát a magyar versenyző.

A programot többek között lovas parasport bemutató, élő lovas tájház, csikós és puszta ötös bemutató, 1848-as csatajelenet és lóápolási, nyergelési bemutató és a Győri Ördöglovasok produkciója színesíti.

A kishuszár vágta és a fogatvágta döntője után történelmi lovas felvonulást, 110 gyerek lovas bevonulásával "A jövő vágtáját" követheti figyelemmel a közönség. Majd a nemzetközi futam és a 2018-as Nemzeti Vágta döntője zárja a jubileumi versenysorozatot.

A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk ezen az oldalon olvashatók. A döntőt vasárnap délután a Duna Televízió közvetíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.