Programajánló

Erdővarázs családi nap Budapesten

Családoknak szóló ismeretterjesztő programokkal mutatkozik be a szeptember 21-én és 22-én a fővárosi Szabadság téren az ország 22 állami erdőgazdasága.

2018.09.15 22:30MTI

Az Erdővarázs családi napon az érdeklődőket 15 sátorban fogadják az erdőpedagógusok és erdészek, akiktől megtudhatják például, hogy mire való a kacor, mit jelent a szálalás, milyen állat a suta és hogyan gondozzák az örökerdőket a szakemberek.

A látogatók erdei mézet és lekvárokat kóstolhatnak, szimulátoron erdei kisvasutat vezethetnek, mikroszkóp alatt vizsgálhatják az erdő legkisebb élőlényeit és egy fakitermelő traktorra is felülhetnek.

Az ismeretterjesztő programok mellett számos előadás színesíti a kétnapos rendezvényt; a fellépők között lesz Szalóki Ági, a Rutkai Bori Banda, a Csörömpölők Együttes, a Kifli Zenekar és a Kaposvári Roxínház társulata.

A rendezvény részletes programja megtalálható itt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.