Pártok

A Liberálisok konzultációt indítanak a Sargentini-jelentésről

A Magyar Liberális Párt konzultációt indít, amelynek során a Sargentini-jelentés negyven megállapításáról kérik ki az állampolgárok véleményét.

2018.09.14 12:51MTI

A párt elnökhelyettese pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, jelezni szeretnék az EU felé, hogy "Magyarország sokkal több, mint a magyar kormány", a társadalom pedig érti, hogy a jelentés milyen problémákat tár fel.

Sermer Ádám, aki arra szólított fel mindenkit, hogy "rántsuk le közösen a leplet Orbán Viktor hazugságairól", azt kérte az emberektől, hogy vagy a párt aktivistáinál vagy pedig a Liberálisok honlapján töltsék ki a konzultációs ívet.

A politikustól megkérdezték, mennyire tartja demokratikusnak, hogy a jelentés elfogadásakor a tartózkodásokat nem számolták be a szavazatok közé. Az elnökhelyettes azt felelte, hogy ez a szabály nem most lépett életbe és már korábban is lett volna lehetőség fellépni ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.