Oktatás

Közpénzből épül elit magániskola Debrecenben

45 millió lesz a tandíj.

2018.09.14 07:52ma.hu
hirdetés
isd.debrecen.hu

A Modern Városok Program keretében, teljes egészében közpénzből finanszírozzák a Debreceni Nemzetközi Iskola létrehozását, mely egy tandíjköteles, elit magániskola lesz - tudta meg a 24.hu.

A beruházás 3,3 milliárd forintba kerül, és az iskolában egy gyermek oktatása az óvodától az érettségiig több mint 45 millió forintba kerül majd. Az intézmény 100 ezer forintos jelentkezési díjat számol fel, és sikertelen jelentkezés esetén az összeget nem téríti vissza.

Az iskola honlapján felsorolt díjak nem fedezik a tanulók étkezéseit sem, ezek naponta további 1500 forintba kerülnek majd egy diáknak, ami évente még pár százezer forintot többletköltséget jelent, de az iskolabusz sem lesz ingyenes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.