Program

Szél Bernadett és Feke-Győr András ösztöndíjat kapott az amerikai kormánytól

Ösztöndíjjal utaznak az Egyesült Államokba ősszel.

2018.09.14 07:29ma.hu
hirdetés

Az amerikai kormány ösztöndíjával utazik ősszel az Egyesült Államokba Szél Bernadett és Feke-Győr András - írja az Index.

A Momentum elnöke szeptember 17-től október 5-ig lesz Amerikában. Egy olyan programban vesz részt, amelynek célja, hogy összekapcsolja a jelenlegi és feltörekvő külföldi vezetőket az amerikai partnereikkel. Szél Bernadett október 7-e és 26-a között lesz az Egyesült Államokban ugyan ennek a programnak a keretein belül.

Szél Bernadett elmondta, azért jelentkezett erre az útra, mert Magyarország és a magyar nők szempontjából fontos ismeretekre lehet szert tenni "egy a mienknél jóval fejlettebb demokráciában".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.