Váltás

Öt szavazattal nyert az MSZP jelöltje Mezőtúron

Szokatlan eredmény született egy időközi választáson Mezőtúron. A szocialista jelölt a saját 2014-es eredményét is jelentősen felülmúlta.

2018.09.10 06:28MTI

Haláleset miatt rendeztek időközi önkormányzati képviselőválasztást a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr egyik körzetében, amelyet alacsony (22,4 százalékos) részvétel mellett az MSZP jelöltje, Kovács Mihály nyert meg. A valasztas.hu adatai szerint Kovács 149 szavazatot kapott, öttel többet, mint a függetlenként induló, de a Fidesz által támogatott Uzsoki János. A szintén független Tóth Péterre 103-an szavaztak, a munkáspárti Bíró Imrére mindössze nyolcan. 2014-ben ebben a választókerületben még a Fidesz-KDNP jelöltje nyert meggyőző fölénnyel, Kovács Mihály ekkor csak 99 szavazatot kapott - írta a Népszava.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.