Bűnügy

Boldog István kasztráltatná a nemi erőszak miatt keresett afgán menekültet

'Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal' - írta Facebook-oldalán a fideszes képviselő.

2018.09.09 14:49ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, szexuális kényszerítés miatt keres egy menekült státuszú férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapján vasárnap közzétették a 18 éves afgán férfi fényképét is.

A belvárosi rendőrök azért indítottak nyomozást Sarhadi Bilal Ahmad ellen, mert - információk szerint - a férfi vasárnap hajnali 3 órakor egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában "szexuális aktus eltűrésére" kényszerített egy nőt.

A 444.hu szúrta ki, hogy a Boldog István fideszes képviselő Facebook-oldalán annyival kommentálta a hírt, hogy "elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.