Forgó

Hatalmas örvény a Balatonban - fotó

Az Európai Űrügynökség két műholdjának szabadon hozzáférhető fotóit a Balaton miatt is érdemes nézegetni.

2018.09.08 15:46próba
hirdetés

A mezőgazdaságban is használják a Sentinel adatait - a látható tartományú fotók mellett ugyanis más hullámsávokból infravörös felvételek, Vegetációs Index, Nedvesség Index és számos egyéb, rendkívül hasznos adatokhoz juthatnak gazdák.

Ugyanígy a nagyobb volumenű építkezések, így pl. az M44-es autóút építése vagy a Zalaegerszegi tesztpálya is remekül követhető az űrből - hívja fel a figyelmet az Időkép.

A friss képek böngészése szakmai szempontok mellett élmény szempontjából sem utolsó, a naptári nyár utolsó napján készült fotón a Balaton nyugati medencéje látható, plusz egy hatalmas örvény figyelhető meg Balatongyörök és Balatonkeresztúr között.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.