Érdek

Lefestették a padokat, az önkormányzat másnap szétverte

A kőbányai önkormányzatot éveken át nem érdekelte a köztéri padok sorsa, amelyek régóta használhatatlanok. Ám ahogy felújította valaki, inkább szétverték.

2018.09.07 18:28ma.hu

A Kőér közben, a Dausz Gyula parkban roskadozott két öreg pad. Érdekes módon a kőbányai önkormányzatot éveken át nem érdekelte az itt lévő köztéri padok sorsa, pontosabban az, hogy az egykoron itt található hat padból már csak kettő van meg, azok is régóta használhatatlan, korhadt állapotban.

"Mindjárt változik azonban a helyzet, ha valaki önálló kezdeményezésben rendbe rakja ezt a két szegény padot. Ahogy az történt a minap: lecsiszoltuk és lefestettük a padokat. Ma reggel pedig kivonult a Kőkert, a lefestett padokat szétverte és elszállította. Szánalmas. Ezt tudja ma a kőbányai fideszes városvezetés. A gyomrom forog. Előre szólok, hogy már szervezzük jövő hétre a Vaspálya utcai szeméttelep felszámolását, kitakarítását. Amire egyébként Weeber alpolgármester tett többször ígéretet hónapokkal ezelőtt…" - írta a Kőbánya Blues Facebook-oldal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.