Ügyészség

Játszótér mellett mutogatta magát az ócsai szatír

A Dabasi Járási Ügyészség indítványt tett annak a férfinak a letartóztatására, aki Ócsán egy játszótér szomszédságában mutogatta magát.

2018.09.06 12:35ma.hu
hirdetés

A bűnügy gyanúsítottja 2018. szeptember 3-án, délután, Ócsán egy játszótér szomszédságában lehúzta a nadrágját, és a földön fekve önkielégítést végzett. A játszótér felé haladó járművekből kiszállt három férfi. A gyanúsított ekkor felöltözött, elsétált onnan, de pár perc elteltével visszatért, újból levetkőzött, és a gépkocsival arra közlekedőknek mutogatta magát.

A szeméremsértés vétségével gyanúsított férfi esetén okkal lehet tartani attól, hogy szabadon védekezve újabb, hasonló bűncselekményt követne el. A nyomozás jelenlegi szakaszában mindennek megakadályozása a személyi szabadságot érintő kényszerintézkedések közül letartóztatás elrendelésével érhető el.

A Dabasi Járási Ügyészség ezért indítványozta a férfi letartóztatásának elrendelését.

(A címlapfotó illusztráció.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.