Botrány

Kórházba került a csengeri örökösnő

Elhalasztották a Svájcból hazaszállított Sz. Gáborné gyanúsítotti kihallgatását.

2018.09.05 15:01Ma.hu

Elhalasztották a Svájcból hazaszállított Sz. Gáborné gyanúsítotti kihallgatását - tudta meg a 24.hu.

A csengeri örökösnő néven ismertté vált asszony rosszul lett a fogdán, ezért kórházba kellett szállítani - írta a portál.

Kórházba vitték az éjjel, mert rosszul érezte magát. Úgy tudom, hogy a gyomorpanaszok miatt vitték be - mondta Helmeczy László, a nő ügyvédje, hozzátéve, a törvény szerint 24 órán belül ki kell hallgatni az ügyfelét, és 72 órán belül el kell rendelni az előzetes letartóztatását, ha le akarják tartóztatni. Az ügyvéd szerint az orvos fogja eldönteni, hogy mikor lehet kihallgatni az ügyfelét.

A nőt csalás miatt körözték. A nyomozást különösen nagy kárt okozó csalás bűntettének gyanúja miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendelte el tavaly november 2-án. A nyomozást 2018. február 22-től a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja.

Sz. Gábornét nemzetközi elfogatóparancs alapján április 27-én fogták el Svájcban, majd kedden adták át a magyar rendőröknek Zürichben, ahonnan este repülővel Magyarországra hozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.