Sztár

Bréking! Magyarországra jön Terence Hill

Több helyszínen is lehet vele találkozni.

2018.09.05 11:33Ma.hu

Szeptember 20-án Magyarországra jön Terence Hill, hogy új, általa rendezett filmjét, a Nevem: Thomast népszerűsítse - közölte a magyarok egyik kedvenc mozisztárja a Facebookon. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne tepsivel fejbe vágott emberek, és olyanok is, akiknek a fejével törnek össze egy csomó borosüveget.

Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Ezt írta ki magyar nyelven Facebook-oldalára a jövőre 80 éves Terence Hill, eredeti nevén Mario Girotti, aki Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált. A bejegyzéssel együtt megosztotta a film magyar nyelvű előzetesét is, amely láthatóan megpróbálja majd felidézni a Bud Spencerrel közös filmek szellemiségét. - írta az Index.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.