Oktatás

Vizes falak, omladozó vakolat - katasztrofális állapotok egy egri iskolában

Az egyik tanár állítólag azt mondta a szülőnek, hogy inkább fel sem kapcsolják a villanyokat, mert a vizes falak miatt félő, hogy a gyerekeknek bajuk esne.

2018.09.05 09:54Ma.hu
hirdetés

Földre terített felmosórongyok, átvizesedett falak és omladozó vakolat várta az egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola diákjait a tanévnyitón - számolt be a Népszava.

A lap cikkében "hadiállapotként" emlegeti azt, amivel az iskolásoknak szembesülniük kellett a szeptemberi becsengetéskor. Az újság fotókat is közölt a katasztrofális állapotban lévő intézményről, ezeket egy szülő készítette, és ő juttatta el aztán a lapnak. Az egyik tanár állítólag azt mondta a szülőnek, hogy inkább fel sem kapcsolják a villanyokat, mert a vizes falak miatt félő, hogy a gyerekeknek bajuk esne.

Az iskola igazgatója eleinte készségen elmesélte, mi történt az épülettel, amikor azonban az újság munkatársa közölte, cikke születik belőle, az igazgató visszavonta mondatait, arra hivatkozva, hogy az iskola állapota nem közügy, fotókat pedig senki nem készíthetett volna az engedélye nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.