Belpol

Hazaszállították Svájcból a csengeri örökösnőt

A svájci hatóságok kedden átadták a magyar rendőröknek a csalás gyanúja miatt körözött Sz. Gábornét, akit a sajtóban csengeri örökösnőként emlegettek.

2018.09.05 08:41Ma.hu

Sz. Gábornét nemzetközi elfogatóparancs alapján április 27-én fogták el Svájcban, kedden adták át a magyar rendőröknek Zürichben, ahonnan este repülővel Magyarországra hozták - áll a rendőrségi közleményben.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai a nőt őrizetbe vették, gyanúsítotti kihallgatására, valamint további eljárási cselekményekre a későbbiekben kerül sor - olvasható a police.hu oldalon.

Az NNI csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja Sz. Gáborné ellen a nyomozást - írták.

A Marikaként megismert nő többekkel elhitette, hogy 1300 milliárd forintnyi vagyont örökölt Svájcban, ám amíg a pénzhez hozzáfér, hiteleztek neki. A nő tavasszal azt állította, hogy a pénz kezelésére Kósa Lajost kérte meg.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.