Mol

Átmenetileg őrizetbe vették Hernádi Zsoltot

Rövid időre őrizetbe vette a rendőrség Hernádi Zsoltot, a MOL elnök-vezérigazgatóját.

2018.08.31 09:36ma.hu

Múlt héten volt Hernádi Zsolt kiadatási tárgyalása, melyet Horvátország kezdeményezett - írja az atv.hu. Ők azzal gyanúsítják a MOL-vezért, hogy kenőpénzt adott a korábbi miniszterelnöküknek, Ivo Sanadernek, hogy az olajtársaság nem csak résztulajdonosa, de irányítója is lehessen a horvát INA-nak.

Hernádi végig tagadta a vádakat és bár múlt héten a bíróságra is rendőrök kísérték, később szabadon távozhatott, mert elutasították a kiadatási kérelmet. Az őrizetben lévő Hernádiról azonban nem készülhettek felvételek, mert a bíróság hat perccel a tárgyalás megkezdése után adott ki közleményt az egészről. Állítólag azért, mert lefagyott az illetékes kolléga számítógépe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.