Hajsza

Nagy erőkkel nyomozott a rendőrség a helyettes államtitkár ellopott táskája után - videó

Egy táskát és benne egy tabletet loptak el egy nyitva hagyott ablakú autóból Budapesten. Az RTL Klub szerint az egyik helyettes államtitkárt károsították meg, ezért a BRFK nagyobb bűnügyekre specializálódott felderítő főosztálya dolgozott a piti lopáson, és rövid idő alatt meg is oldották az ügyet.

2018.08.30 19:31ma.hu

Az RTL Klub felvételein az látszik, ahogy egy férfi és egy nő egy táskával sétál a körúton, a csatorna szerint ezt júliusban vették ki egy Nyugati téren parkoló autóból.

A csatorna szerint a 31 éves férfinak és nőnek nem volt nehéz dolga, mivel tulajdonosa lehúzva felejtette az autó ablakát.

Az RTL szerint az értékek tulajdonosa Földváry Gábor István, a Honvédelmi Minisztérium egyik helyettes államtitkára, és ettől a ténytől talán nem független az, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) felderítő főosztálya heteken át komoly erőkkel dolgozott az ügyön, pedig ők általában komolyabb ügyeket szoktak felderíteni.

A tolvajokat múlt héten kapták el, hétfőn le is tartóztatták őket, mostanra pedig már mindketten a börtönben ülnek. A táskát és az értékeket egy közeli kukában megtalálták, a tablet azonban nem került elő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.