11 alkalom

Ingyenes korcsolyaoktatást indítanak óvodásoknak és alsó tagozatosoknak

Ingyenes, tizenegy alkalmas korcsolyaoktatási programot indít az öt év feletti óvodásoknak, valamint az alsó tagozatosoknak a Városligeti Műjégpálya.

2018.08.31 01:30MTI

A program után minden gyerek oklevelet kap, és bérletet, amellyel 2019 végéig tíz alkalommal ingyenesen korcsolyázhat hétköznap - írták a Főpolgármesteri Hivatal csütörtöki közleményében.

A közleményben utaltak arra, hogy 2019-ben Budapest lesz Európa Sportfővárosa. Céljuk, hogy minél több budapestivel szerettessék meg a rendszeres testmozgást.

A programsorozatról a napokban küldik el a felhívást a budapesti óvodáknak és iskoláknak. A program részletei hamarosan felkerülnek a Városligeti Műjégpálya honlapjára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.