+18

Beindította az internetes mémgyárat az utcai erőszakos orális kényeztetés

Már tudják, ki a kőbányai orálfantom.

2018.08.25 10:40ma.hu

Napok óta az interneten kering egy felvétel arról, hogy Kőbányán egy fiatal szexuálisan zaklat egy alvó hajléktalant. A Bors szerint a rendőrök azonosították az orálfantomot és a másik férfit is. Nyomoznak a felvételt kiszivárogtató ember ellen is. Persze az eset beindította az internetes népművészek fantáziáját:









Mint ahogy arról a ma.hu is beszámolt, a X. kerületi Liget térnél lévő térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy fiatal fiú éjjel észrevesz egy alvó vagy bódult állapotban lévő hajléktalant.

Egy ideig csak áll mellette és figyeli, majd lehajol, és kezével a férfi nadrágjához nyúl. A hajléktalan odakapja a kezét, amire a fiatal támadó kicsit hezitál, majd letérdel a hajléktalanhoz, és a szájába veszi a péniszét.

A lap megkeresésére a BRFK Kommunikációs Osztálya akkor azt közölte, hogy vizsgálják a felvételt. A Bors újbóli érdeklődésére már arról számoltak be, hogy sikerült beazonosítani a videón szereplő férfiakat, akikkel szemben közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak.







Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.