Gyász

Elhunyt Tamássy Sándor, az MTI volt munkatársa

Moszkvában és Tallinnban éveken át állandó tudósítóként tevékenykedett.

2018.08.19 23:38ma.hu

Hatvanegy éves korában elhunyt Tamássy Sándor, a Magyar Távirati Iroda Külpolitikai Szerkesztőségének egykori helyettese vezetője vasárnap - tudatta az MTI-vel családja.

Tamássy Sándor 1957. március 11-én született Budapesten. Az egyetem elvégzése után a Népszavánál dolgozott, majd 1984 május 2-án lépett be a Magyar Távirati Irodába, és a Külpolitikai Főszerkesztőség munkatársa lett.

Négy nyelven beszélt, Moszkvában és Tallinnban éveken át állandó tudósítóként tevékenykedett. Később a Külpolitikai Szerkesztőség helyettes vezetője lett. Az MTI-ben 2015-ig dolgozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.