Válás

Komoly döntést hozott Shane Tusup

Mindentől megválik, ami megromlott házasságára emlékezteti.

2018.08.16 11:32ma.hu

Bombaként robbant tavaly a hír, miszerint a magyar úszósport álompárjának házassága válságba került. Egy darabig úgy tűnt, menthető a kapcsolat, aztán odáig fajult a dolog, hogy Hosszú Katinka férje a Facebookon teregette ki a szennyest. Most már szóba sem állnak egymással.

Hosszú Katinka edzőt váltott, új csapattal dolgozik. A jelek szerint Shane Tusup is minden eszközzel igyekszik lezárni a múltat.

"Úgy tudom, Shane hamarosan még azoktól a tetoválásaitól is megválik, amelyeket Katinka miatt varratott magára. Olyan szimbólumok ezek, amelyek a felesége sporteredményeihez köthetők. Ez egy hosszadalmas lézeres eljárással lehetséges, ami elég költséges is. Mindent eldob magától, ami megromlott házasságára emlékezteti” – mondta el egy bennfentes a Hot! magazinnak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.