Közlekedés

Hetekkel a szabályszegés előtt kiküldte a büntetést a MÁV - videó

A vasúttársaság nem érti, mi ebben a furcsaság.

2018.08.16 06:36ma.hu

Egy augusztus 15-én történt szabályszegés miatt szabott ki még júliusban büntetést a MÁV, a csaknem 26 ezer forintos bírságot 2016 áprilisáig kell rendeznie az utasnak, aki az erről szóló levelet a Facebookra is kiposztolta. Az RTL Klub beszélt az utassal, aki nem érti a szokatlan időutazást, és azt sem, miért büntette meg a vasúttársaság – az utazás előtt több héttel.

A MÁV-ot is megkérdezte a tévécsatorna híradójának munkatársa, ám a vasúttársaság szerint csak egy dátumot írtak el, a szabályszegés azonban valós, és nem is az első volt, amelyet az utas elkövetett. Mint elmondták, más bérletével bukott le két évvel ezelőtt.

A kérdés már csak az, vajon melyik dátumot írta el a MÁV?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.