Fábiánsebestyén

Felújította a játszóteret, 'hálából' feljelentette az önkormányzat

Mert nem kért engedélyt.

2018.08.15 12:06ma.hu

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a fábiánsebestyéni önkormányzat, mert valaki lesmirglizte és újrafestette egy játszótér faelemeit, a homokozót friss pedig homokkal töltötte fel.

A település képviselőtestülete és polgármestere a nyilvánvaló jószándék ellenére felháborodott, bűncselekményt emlegetnek, ugyanis nem lett bevizsgáltatva sem a homok, sem a festék.

Az ülésen Bálint Róbert önkormányzati képviselő bevallotta, hogy ő volt a "tettes", a képviselőtestület ennek ellenére megszavazta a rendőrségi feljelentést, mivel nem kért engedélyt, hogy "az önkormányzat vagyonához" nyúljon.

"Kislányommal gyakran járunk a játszótérre. A sportpálya melletti a kedvencünk. Pénzt és munkát áldoztam rá, hogy szebb és biztonságosabb legyen. Nem gondoltam, hogy ezért most járkálhatok a rendőrségre" - mesélte a férfi a Délmagyarnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.