Szavaztak

Fodor Béla József független jelöltet választották a Vas megyei Sorkikápolna polgármesterévé

Azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert a település korábbi polgármestere elhunyt.

2018.08.13 01:20MTI

Két független jelölt közül Fodor Béla Józsefet választották polgármesterré a Vas megyei Sorkikápolnán a vasárnap tartott időközi választáson - közölte a település jegyzője az MTI-vel.

Varga Krisztina elmondta: a 204 választásra jogosult polgár közül 110-en járultak a szavazóurnához. Fodor Béla József 78 szavazatot kapott, Tóthné Plózer Juditra - aki alpolgármesterként átmenetileg irányította a település önkormányzatát - 31-en voksoltak. Egy szavazat érvénytelen volt.

Sorkikápolnán azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert a település korábbi polgármestere, Nárai László - aki szintén függetlenként töltötte be a tisztséget - elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.