Szavaztak

A Fidesz-KDNP jelöltje, Mészáros László István lett Felcsút polgármestere

Az 1509 szavazásra jogosult választópolgárból 615-en vettek részt a voksoláson.

2018.08.12 23:16MTI

A Fidesz-KDNP jelöltjét, Mészáros László Istvánt választották polgármesterré a Fejér megyei Felcsúton vasárnap tartott időközi polgármester-választáson - közölte a település jegyzője az MTI-vel.

Sisa András elmondta: az 1509 szavazásra jogosult választópolgárból 615-en vettek részt a voksoláson, a jelöltekre 601 érvényes és 14 érvénytelen szavazat érkezett. A Fidesz-KDNP jelöltje, Mészáros László István 535 szavazatot kapott, míg a független Mészáros László Jánosra 66-an voksoltak.

Felcsúton azért kellett időközi polgármester-választást kiírni, mert a település polgármestere, Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) áprilisban lemondott tisztségéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.