Támogatás

Talán októberben kaphatnak támogatást a fával vagy szénnel fűtők

Még mindig nem kapták meg azt a 12 ezer forintos támogatást, amit a kormány az áprilisi választás előtt a táv- vagy gázfűtéses háztartásoknak adott.

2018.08.09 08:17ma.hu
hirdetés

A Zala megyei Kerecseny polgármestere, Réti Alfréd az ATV-nek elmondta: egyelőre semmi nem történt, senki nem szólt arról, hogyan jutnának hozzá az emberek a segítséghez. Egy helyi lakos szerint a 12 ezer forint egy heti tüzelőre elég, a kevés jövedelmük miatt jól jönne a támogatás.

A legújabb információk szerint majd október 15. után igényelhetik a támogatást a fával vagy szénnel fűtők, ezt az információt viszont a települési vezetők sem tudták megerősíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.