Belpol

Itt van a mai Magyarország szimulátora, a Super Mészáros

Az ország legsikeresebb vállalkozójának bőrébe bújhatnak azok, akik kipróbálják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt új, a Super Mario tematikájára hajazó játékát.

2018.08.08 16:00ma.hu

A Kétfarkú Kutya Párt olyan játékot készített, amelyben magával Mészárossal lehet gyűjteni a vagyon, egy Marióéhoz nagyon hasonló világban.

A program böngészőből és mobilról is játszható, igaz, utóbbi esetben csak Androidon. A hvg.hu szerint nagy képernyőről sokkal szórakoztatóbb. Az irányítás a korábbi mariós programokhoz hasonlóan a billentyűzet nyilaival végezhető, ugrani pedig a Shifttel lehet. 

A Kétfarkúak egy karakterválasztó képernyőt is beépítettek játékba, így nem csak a nagy Mészárossal, hanem a Kétfarkúak jelöltjével, az időközi polgármesteri címért szintén versenybe szálló, "igazi" Mészáros Lászlóval is lehet pontokat gyűjteni. A játékos dolgát különféle ellenségek nehezítik, köztük a kisvonaton száguldó kormányfő, Schmidt Mária, valamint a jól ismert teknőcök.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.