Média

Megszűnhet a Magyar Idők, újraindulhat a Magyar Nemzet

A két napilap óhatatlanul versenytársává válna egymásnak.

2018.08.07 08:14ma.hu
hirdetés

Valamikor szeptember elején újraindul a Magyar Nemzet, ám a politikai párhuzamosság kiküszöbölése miatt ezzel együtt megszűnik a Magyar Idők - írja a Népszava.

"A politikai napilapok piaca olyan kicsi Magyarországon, hogy nem lenne semmi értelme megtartani a Magyar Időket a két napilap ugyanis óhatatlanul is versenytársává válna egymásnak" - magyarázta a döntést egy, a kormány médiapolitikájára rálátó ember a lapnak.

A Magyari Időket még a Simicska Lajos Orbán-ellenes fordulata miatt kieső Magyar Nemzet pótlására hozta létre a lap volt főszerkesztője, Liszkay Gábor.

A Simicska Lajos által az áprilisi választások után hirtelen felszámolt, majd a Hír Tv-nek a kormánypárt kebelére való visszatérést is levezénylő Nyerges Zsolthoz került Magyar Nemzet munkatársait várhatóan a Magyar Időktől vezénylik át.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.