OMSZ

Nem tudta leszedni a műszempilláit, hívta a mentőket

Hihetetlen, de igaz.

2018.07.31 08:48ma.hu

"A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket.

Vasárnap egy nő például műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét. A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis bajtársnőnk kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá.

A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt" - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.