Állatkínzás

Döbbenet, hogy még mindig találni így kutyát - képek

Fülöp kutya esete óta azt hihetnénk, hogy nem történik több hasonló eset, de ennek a az állatnak is 2 cm méllyen bele volt vágva a kötél a nyakába.

2018.07.24 06:31ma.hu

Borzalmas képek kerültek fel az egyik kutyamenhely oldalára.

Mint ismeretes, 2016. őszén Fülöp kutya nyakára a tulajdonosok egy műanyag zsinórt kötöttek, de olyan szorosan, hogy az idővel elvágta a nyakmozgató izmokat és szinte a csontig hatolt, csupán körülbelül fél centiméteres szövet fedte az állat nyelőcsövét, légcsövét és az ereket. A szorítástól Fülöp feje ödémás lett, óriásira duzzadt, a sebbe pedig belepetéztek a legyek. Mindezek következtében a kutya különös, nagyfokú szenvedést élt át, és maradandó testi és lelki károsodást szenvedett. Az eset akkora port kavart, hogy az ember azt hihetné, legalább arra odafigyelnek a nemtörődöm állattartók, hogy a kikötéshez használt kötél ne vágja szét a kutya nyakát. De nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.