Egészségügy

Hónapok óta utaztatják a holttesteket, mert csúszik a felújítás

Képtelenek befejezni a felújítást a Szent János Kórházban.

2018.07.20 13:46ma.hu

A boncterem tavaly november óta használaton kívül áll, ezért a holttestekkel 20 kilométereket ingáznak a városban - írja a Magyar Narancs. A boncolásra váró holttesteket a János Kórháztól a Nyírő Gyula Kórházig szállítják, majd onnan vissza, hetente többször 20 kilométert tesznek meg így az elhunytakkal.

A munkák kezdetén még úgy volt, karácsonyra elvégzik a bonctermek alatti csőhálózat cseréjét. Márciusban aztán a kórház arról tájékoztatta a Népszavát, hogy a bonctermek közműfelújítása befejeződött, immár a kórház elektromos és légtechnikai berendezéseit cserélik, arra törekedve, minél előbb, még a tavasz vége előtt befejezzék.

A Magya Narancs viszont úgy értesült, hogy a holttesteket azóta is utaztatják Észak-Buda és Angyalföld között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.